Poiana Pinului

deadmin

Poiana Pinului

C.A. Poiana Pinului Adresa : sat Tisau, Com. Hales, jud. Buzau Tel: 0238/597450 Administrator : Motran Virgil Capacitate de cazare : 285 locuri, din care 152 locuri permanente . Categorie de calitate : 2 stele Centrul de agrement se afla la o distanta de 40 km de municipiul Buzau, pe soseaua Buzau-Hales- Ciolanu, asezat în Subcarpatii de Curbura, la poalele Dealului Ciolanu, înconjurata de paduri de foioase si conifere. T.J. Yeldon College Jerseys O alta cale de acces este drumul national D.N.10 Buzau- Brasov pâna la Magura, apoi drumul judetean Magura-Tabara de Sculptura – Mânastirea Ciolanu –Hales . Situat pe versantul sudic ce coboara din Culmea Ciolanului catre Depresiunea Niscovului, centrul de agrement este amplasat într-o mica depresiune la cca. Canotte Houston Rockets 400 m altitudine. Dealurile care marginesc depresiunea sunt împadurite cu paduri de fag pe pantele nordice si cu guronete. Centrul de agrement Poiana Pinului dispune de 4 pavilioane – vile : Vila Miorita : suprafata desfasurata – p-1030 m.p., volum- 2900 m.c.

 • Yeezy Boost 350 V2
 • Dispune de 96 locuri de cazare repartizate în 28 camere (8 camere cu 2 locuri, 5 camere cu 3 locuri, 10 camere cu 4 locuri, 5 camere cu 5 locuri) cu grup sanitar si baie în fiecare camera, precum si de o sala de conferinta cu o capacitate de 100 de locuri. Canotte Detroit Pistons Functioneaza permanent.

 • Nike Free 4.0 Women
 • Vila Magura : suprafata desfasurata de 551 m.p. si volum de 1700m.c. Nike France Are o capacitate de cazare de 52 locuri Este compusa din 12 camere a 4 locuri si 2 camere de 2 locuri, cu grup sanitar la fiecare. New Balance 247 męskie Functioneaza pe perioada vacantei de vara.

 • Nike Air Max 2017 Donna Rosa
 • Vila Soimul : suprafata desfasurata de 1030 m.p. si un volum de 2900m.c. asics gel kinsei 5 uomo are o capacitate de 82 locuri de cazare, dispuse astfel : 6 camere cu 3 locuri, 16 camere cu 4 locuri. Grupurile sanitare si baile sunt pe hol. Pavilionul nu dispune de încalzire. Functioneaza pe perioada vacantei de vara. Vila Bradul : suprafata desfasurata de 1030 m.p., volum 2900m.c.,capacitate de cazare de 56 locuri, este formata din 2 parti : pavilionul de protocol cu o capacitate de 35 de locuri, în camere cu 2-4 locuri cu grupuri sanitare în fiecare camera si pavilionul sanitar, care dispune de 5 camere a 3 locuri, 1 camera dispensar, 1 camera pentru medic cu grupuri sanitare si dusuri pe hol. Kanken Big Baratas Vila dispune de o sala de sedinte de 20 locuri. Fjallraven Kanken Mini Functioneaza permanent. adidas nmd dziecięce Blocul alimentar : suprafata desfasurata 761 m.p. Chicago Bulls , volum 2900m.c.. Nike Trainers UK asics gel lyte 5 uomo Este modern, compus dintr-o bucatarie mare cu hota si utilitati necesare unui bloc alimentar. Are în componenta 2 sali de mese cu o capacitate de 170 locuri pe serie si 1 club cu o capacitate de 100 de locuri. Air Max 2017 Dames wit nike air max 90 hombre Centrala termica – are o cladire din zid cu o suprafata de 60 mp. Functioneaza cu combustibil lichid tip calorifer- prepara apa calda pentru vila Magura. Centrul mai este dotat cu centrala termica tip „Baltur”, care este amplasata în vila Bradul si functioneaza cu combustibil lichid – motorina si încalzeste pavilionul Bradul si prepara apa calda pentru Vila Soimu. Pentru Vila Miorita , centrul dispune de 3 microcentrale care încalzesc si prepara apa calda, precum si pentru blocul alimentar.

 • Nike Free 5.0 Dames grijs
 • Centrul de agrement Poiana Pinului dispune de teren de tenis, de fotbal pentru desfasurarea activitatilor sportive, pentru recreerea tinerilor.

  Despre autor

  admin administrator